https://joiestelada.cat/188-large_01prem/penjoll-plata-via-catalana-amb-un-brillant-al-teu-tram-.jpg https://joiestelada.cat/188-thickbox_01prem/penjoll-plata-via-catalana-amb-un-brillant-al-teu-tram-.jpg Veure a pantalla completa

Penjoll de plata Via Catalana amb un brillant al teu tram

Penjoll de plata de llei amb l'eslògan "jo també hi era" amb color negre i la marca de la Via Catalana d'aquest 11 de setembre 2013 amb esmalt groc.

Personalitza'l! Posem un brillant de 1'80 mm de diàmetre al tram que ens indiqueu, digue'ns el tram de la Via Catalana que vols marcar. Muntat amb cuir negre de 2mm amb tanca i mosquetó de plata.

Tots els nostres productes són pensats i fets 100x100 a Catalunya. Aquesta silueta de Catalunya de l'11 de setembre fa honor a tots els que vau enllaçar les vostres mans en aquests 400kms de recorregut de Via Catalana per demanar la llibertat. Aquests 1.600.000 catalans ja podreu lluir que vosaltres en vau formar part i que novament vam fer història pel nostre país!

Després de desar la vostra personalització del producte, recordeu afegir-lo al vostre carret

* camps necessaris

78,00 €

  • Diàmetre: brillant 1'80 mm
  • Mida: 25 mm altura total
  • Acabat: brillant
  • Detalls: "jo també hi era" ennegrit i la Via Catalana amb esmalt groc, personalitzat amb un brillant en el tram que ens demaneu

Qui ha vist aquests producte també ha comprat: