CONDICIONS GENERALS

INTRODUCCIÓ

La consulta i l'ús del present lloc web (http://www.joiestelada.cat) suposen l'acceptació d'aquestes condicions generals:

 1. Acceptació de les Condicions Generals

  Mitjançant l’acceptació del present contracte declareu:

  1. Que sou una persona major d’edat i amb capacitat per a contractar,
  2. Que heu llegit i accepteu les presents condicions generals.
 2. Dades identificatives

  L'empresa titular de la marca joiestelada.cat i del lloc web de comerç electrònic ubicat a la url http://www.joiestelada.cat és Santi Vila i Font amb NIF 77294570B i domicili social al c/ Bisbe Strauch, 3, Ent A de Vic 08500 (Barcerlona).

 3. Propietat intel·lectual, actualització i modificació de la web

  Tots els drets de propietat intel·lectual d’aquest lloc web són titularitat exclusiva de Santi Font i Vila En queda prohibida la reproducció, distribució, cessió i/o transformació total o parcial, sense l’autorització prèvia de l'empresa titular. L'usuari es compromet, igualment, a no fer un ús inadequat i/o il·lícit dels continguts d'aquest lloc web i a no introduir-hi continguts que puguin produir alteracions no autoritzades dels continguts o sistemes integrants del lloc web o de llocs webs de tercers. Així mateix, l'empresa titular i joiestelada.cat s'exoneren de qualsevol tipus de fallada o contingut maliciós (troià, virus informàtic, etc.) introduït per tercers.

  L'empresa titular es reserva el dret d'actualitzar i modificar el lloc web així com aquestes condicions en funció de les seves necessitats i sense que aquest fet afecti les comandes realitzades amb anterioritat als canvis del lloc web.

COMPRA

 1. Com comprar un producte joiestelada.cat?

  Podeu comprar els productes joiestelada.cat a través d'aquest lloc web. En el cas que preferiu realitzar una compra físicament podreu trobar-nos a les fires a les quals participem i que trobareu publicades a joiestelada.cat, al nostre Facebook i al nostre Twitter. També podreu trobar els nostres productes a altres punts de venda.

  Possibilitats de reserva i de personalització i/o variació dels productes

  Si desitgeu reservar un producte que es trobi temporalment indisponible podeu fer-ho contactant-nos per correu electrònic a info@joiestelada.cat. Us contactarem i us precisarem quan tornarem a tenir el material per tal de produir el producte.

  Certs productes permeten una personalització des del lloc web. Si desitgeu personalitzar o fer variacions en els altres productes (productes estàndards) us preguem que ens contacteu per correu electrònic abans de realitzar la comanda per tal de que us podem garantir que la variació que demaneu és possible.

 2. Tractament de dades personals

  Tal i com estableix la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que:

  • el fet d'omplir el formulari de contacte, de registrar-se com a usuari o d'efectuar una comanda implica un registre de les vostres dades personals.
  • les dades personals seran tractades amb la màxima confidencialitat i només seran utilitzades per l'objectiu pel qual han estat introduïdes. No obstant joiestelada.cat i/o l'empresa titular es reserven el dret d'utilitzar les vostres dades per l'enviament d'informació sobre nous productes i serveis de joiestelada.cat
  • les vostres dades mai seran cedides a tercers
  • podreu exercir en qualsevol moment el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició (drets ARCO) a les vostres dades comunicant-nos-ho prèviament per escrit a info@joiestelada.cat.
 3. Formes de pagament

  Tots els preus del nostre lloc web apareixen en euros i inclouen l'IVA. Els pagaments es podran realitzar amb targeta bancària des del lloc web o per transferència bancària. No hi ha un import mínim per a cap dels pagaments.

  En el cas de desitjar efectuar el pagament per transferència bancària s'especificarà el número de compte corrent i les dades que han d'aparèixer a la transferència en el moment d'efectuar la comanda. Per a un major seguiment d'aquest tipus de pagament us aconsellem que ens feu arribar per fax o per correu electrònic a info@joiestelada.cat, el comprovant del pagament efectuat on consti el nom i cognoms de la persona interessada i el número de referència de la comanda que apareixerà al final del procés de compra i que rebreu per correu electrònic.

 4. Política d'enviament

  Les despeses d'enviament per comandes inferiors a 50 euros (amb l'IVA inclòs) van a càrrec de l'usuari i apareixen incloses al preu final de la comanda. Els ports de les comandes d'un import igual o superior a 50 euros (amb l'IVA inclòs) són assumits per joiestelada.cat.

  El termini d'expedició és de 48/72 hores en dies hàbils a partir de la recepció de la comanda (i de la recepció del pagament amb tots els camps sol·licitats en el cas dels pagaments realitzats per transferència bancària).

  Els enviaments peninsulars es realitzaran amb l'empresa Nacex. Els enviaments a les Illes Balears i a la resta d'Europa es faran per correu certificat amb Correus. Es prega que es contacti amb joiestelada.cat a info@joiestelada.cat pels enviaments a qualsevol altre destí.

 5. Garantia dels productes, dret al desistiment i devolucions

  D’acord amb la normativa vigent tots els nostres productes estan garantits per l'empresa titular durant dos anys des del moment de recepció de la comanda sempre que el producte s'hagi adquirit a http://www.joiestelada.cat. Durant aquest període l'empresa titular repararà o canviarà gratuïtament el vostre producte. No obstant, la garantia no és vàlida en el cas d'un ús inadequat, reparacions realitzades per tercers, tractament negligent i/o desgast.

  Tal i com estableix la llei 22/2010, del 20 de juliol, del Codi de consum de Catalunya, disposareu d'un termini de set dies hàbils des de la recepció de la comanda per exercir el vostre dret de desistiment. Per fer-ho caldrà que ens n'informeu per correu electrònic a info@joiestelada.cat, que ompliu el full de desistiment que trobareu aquí mateix i que ens el feu arribar amb el producte sense estrenar al nostre domicili social. Queden exclosos de la política de devolucions tots aquells articles que hagin estat personalitzats a sol·licitud del comprador excepte error demostrable en la personalització; com també les despeses d'enviament del paquet retornat. Les despeses de transport generades a causa de la devolució aniran sempre a càrrec del client.

  [FULL DE DESISTIMENT]